Adatvédelmi Áttekintés

Változások az adatvédelemben

Korábban már Ön is biztosan regisztráltált úgy egy weboldalra, hogy az adatvédelemi szabályzatát csak épp hogy átfutotta. Tudjuk, hogy megy ez: el kellene olvasni, de túl hosszú és tele van bonyolult jogi kifejezésekkel. Senkinek sincs ideje erre.

Részben ezek miatt a nehezen értlmezhető szabályzatok miatt is döntött úgy az EU, hogy itt az ideje változtatni. Az új irányelveket megfogalmazó Általános Adatvédelmi Szabályzat (GDPR) 2018. május 25-én fog érvénybe lépni. Ezt követően a vállalatoknak egyértelműbbé és átláthatóbbá kell tenniük az adatgyűjtéssel és adatfelhasználással kapcsolatos tevékenységüket.

Az Autónavigátor.hu-nál mi úgy véljük, hogy ez egy pozitív változás és sok energiát fordítottunk arra, hogy felkészüljünk rá. Alkalmazásokat, ellenőrzési folyamatokat alakítottunk ki és egy útmutatót is összeállítottunk, ami segít neked megismerni a jogaidat és adataid védelmének beállítási lehetőségeit.

Fontos megjegyezni, hogy nem fogunk új adatokat gyűjteni Önről vagy máshogy kezelni az adatait, mint eddig. Ez a változás annyit jelent az Ön számára, hogy több információt kap tőlünk az adatai védelmével kapcsolatos jogairól és annak beállítási lehetőségeiről.

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. felel azért, hogy adatai biztonságosan legyenek tárolva a Használtautó.hu-n, és hogy az új szabályozásnak (GDPR) megfelelően biztosítsa adataid jogszerű felhasználását.

Hasznos linkek